Korisničko ime Lozinka Prijava
...

Lokator

na poslovnice
lokacije

DETALJNIJE “STAR BET LIGA” je takmičenje u okviru programa lojalnosti i rangiranja redovnih igrača u kladionicama STAR BET. Uz već uplaćene tikete, bez obzira da li su pogođeni ili promašeni, igrači (članovi) STAR BET kluba takmiče se ko je uspešniji u tipovanju. “STAR BET LIGA” je u trajanju od 9 mesečnih etapa sa početkom od 01.09.2018 i završetkom 31.05.2019. Finalna (deveta) etapa je namenjena za najbolje takmičare od prethodnih osam mesečnih etapa i trajaće od 01.05.2019 do 31.05.2019. godine, kao posebno takmičenje.

KAKO OSVOJITI BODOVE?

Samo prvih 12 uplaćenih tiketa u toku dana sa priloženom karticom ili preko IBet naloga ulaze u konkurentnu borbu za bodove koji se obračunavaju prema tačno određenoj formuli. Za taj dan, na osnovu pogodjenih utakmica, tiket sa najviše osvojenih bodova je onaj koji ulazi u obracunavanje. To znači da mesečno, svaki igrač “STAR BET LIGE”može da ima maksimum bodiranih tiketa koliko ima dana u mesecu. Svi bodovi od tiketa i  učinak igrača rangiraju se i u generalni plasman i u lokalni mesečni plasman. Za svaki odigrani tiket u toku jednog dana, igrač dobija automatski 10 bodova (na osnovu toga može se dobiti maksimalno 120 bodova, jer u konkurenciju ulaze samo prvih 12 tiketa, bez razlike da li ima više od 12 tiketa).

Bodovi se obračunavaju prema sledećoj formuli:

P = a + 20b + 20c

 

“a” je broj bodova koje su proporcionalne sa iznosom uplate i ne mogu da budu veći od 800 bodova (Za svaku uplatu po tiketu veću od 800 dinara, ponovo  se dobija 800 bodova)
“b”= “broj tipovanih parova “ na tiketu (sistemske tikete obračunavaju se kao jedna kombinacija)
 Znači suma “20b“ može biti maksimalno 800 bodova.
“c”= “koeficient učinka “ t.j.
Koeficient učinka = (množeni pogođeni koeficienti na tiketu) / množeni promašeni koeficienti na tiketu*(broj promašenih parova na tiketu +1)

Kod onih  tiketa na kojima su odigrani mečeve sa dve ili tri kombinacije, uzima se u obračun samo prvi tip meča, ostala jedan ili dva tipa, ne ulaze u proračunu, bez obzira dali su promašeni ili pogođeni. 
Za svaki dobitni tiket, ukupan broj bodova osvojenih prema gornjoj formuli, DUPLIRAJU SE.