Korisničko ime Lozinka Prijava
Pravila za odgovornu igru i mogućnosti

Klađenje je, pre svega, vrsta zabave. To je način da se "začini" praćenje meča svog omiljenog tima, sa dodatnim adrenalinom. Takođe, to je način praćenja svih sportskih događaja sa više pažnje i da to bude statistički podržano. Ali morate imati svoju ličnu granicu. Kad se kladite, ne prelazite tu granicu. Ne idite preko finansijskog praga kojeg nemate. Takođe, nemojte imati prekomerna očekivanja o finansijskoj zaradi koju možete dobiti u igrama na sreću. Klađenje treba i mora da bude zabava, a ne način života ili profesija za zaradu od koje će se očekivati finansijsko izdržavanje.

 Ako želite, možete da ograničite količinu iznosa uplaćenog u igrama na sreću, ukoliko budete kontaktirali RMCO – Servis za podršku korisnika putem e-pošte: info@rmco.rs ili na telefonski broj: +381 60 579 6666.
Na raspolaganju će vam biti sledeće mogućnosti:
  • Na određeno vreme možete da ograničite maksimalni iznos uplate
  • Na određeno vreme možete da ograničite i ulog u slučaju gubitka (maksimalni gubitak)
  • Možete ograničiti uplatu koju uložete na singl meč
  • Na neodređeno ili na određeno vreme, možete da blokirate svoj korisnički račun
Molimo vas da obratite pažnju da promene ograničenja visine uplate su moguća čak nakon jedne nedelje od postavljanja iste, osim ako ne želite da se produži trajanje za blokiranje vašeg korisničkog računa ili da ograničite uplatu na manju vrednost. Ove promene takođe možete potvrditi ukoliko kontaktirate RMCO – Servis za podršku korisnika putem e-pošte: info@rmco.rs ili na telefonski broj: +381 60 579 6666. 
  • Pauza (blokada) vašeg korisničkog računa za najmanje 7 dana do smirenja strasti
  • Blokada svog sopstvenog korisničkog računa za najmanje 6 meseci
Ukoliko izaberete jednu od ovih opcija, za taj period nećete biti u mogućnosti da se prijavite na vaš korisnički račun.

Molimo Vas, da nas kontaktirate putem e-maila na: info@rmco.rs, za sva pitanja vezana oko postavljivanja odgovornog klađenja.